aktuális
 
 
Varróház BLOG! (2008)
Varróház BLOG!

 

Mystic Informatika (2008)
www.mystic.hu
 
Varróház Online (2007)
www.varrohaz.hu
 
Coppia Vincente (2007)
www.cvevent.com
 
 
  szolgáltatásaink ...
   
....................................................................................................................................................................

egyedi honlapok készítése

Az Ön igényeinek felmérése után megtervezzük, majd az ezt követő egyeztetések után elkészítjük vállalkozásának honlapját. Kreatívan, a mai kornak megfelelően kifinomult, modern eszközökkel látunk munkához.

Az árajánlatkéréstől a kész honlap átadásáig valamennyi konzultáció ingyenes! A konzultációk alkalmával igyekszünk minden fontos tényezőt figyelembe venni vállalkozásával kapcsolatban, megismerjük a cég fő profilját, sokoldalúságát, piaci szegmensét, mottóját, szokásait, és ehhez igazítjuk honlapjának arculatát. Elkészítjük vállalkozásának e-marketing stratégiáját, tanácsot adunk a honlap későbbi felhasználását illetően.

Ezután befejezzük a grafikai elemek elhelyezését, majd megírjuk a szükséges programkódokat. Az átadást megelőzően programozóink több böngésző használata során letesztelik elkészült honlapját, elvégzik az internetes keresőmotorok optimalizálását, végül a kész honlap átadásra kerül.

A komplett kivitelezésen kívül vállaljuk a weboldalak egyes elemeininek külön megtervezését, elkészítését is. Ilyen modul például a webáruház, vagy más néven webshop, illetve ide sorolható az adminisztrációs kezelőfelület elkészítése is. Web alapú alkalmazásokról bővebben itt olvashat.

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy weboldalának arculata tükrözze vállalkozásának mivoltát, célkituzéseit! Ide tartozik a vállalkozás logójának megtervezése is, mely akár nyomdai célokra is felhasználható a későbbiekben. Igényes grafikai megoldásokkal, szép vonalvezetéssel, több formátumban készítjük el a későbbi felhasználást elősegítve.

Kérjen árajánlatot animáció készítésére, ha úgy érzi az ragadná meg igazán a látogató figyelmét! A jól eltalált, rövid animációval nagyfokú figyelemfelkeltő hatás érhető el a weboldal megnyitásakor. Az igényes kivitelezéskor elsődlegesen a cég profilját vesszük figyelembe, melyet céges fotók, videó anyagok, illetve saját grafikai toldások segítségével építünk be az animációba.

 

:: kapcsolatfelvétel
 
:: további szolgáltatásaink

 

....................................................................................................................................................................
  szolgáltatásaink ...
 
Mystic Informatika - hatékonyan az interneten!
Minden jog fenntartva! © mystic.hu
©
Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional