aktuális
 
 
Varróház BLOG! (2008)
Varróház BLOG!

 

Mystic Informatika (2008)
www.mystic.hu
 
Varróház Online (2007)
www.varrohaz.hu
 
Coppia Vincente (2007)
www.cvevent.com
 
 
  szolgáltatásaink ...
   
....................................................................................................................................................................

szakmai tanácsadás

Keressen meg minket a megadott elérhetőségünkön, hogy segíthessünk vállalkozásának a megfelelő e-marketing stratégia kialakításában, gyakorlásában. A manapság egyre népszerűbb marketing ágazat nem véletlenül hívja fel magára a figyelmet. Az internet napról napra rohamosan fejlődik, tonnaszámra jelennek meg az újabb és újabb weboldalak a világhálón. Az Ön honlapja akkor lesz sikeres, ha ezt a "jelenséget" leginkább maximálisan kihasználja, mintsem költséges és rizikókkal teli hadjáratba, reklámkampányba fog. Az internet adta lehetőségek kihasználásával akár anyagi pluszráfordítás nélkül, rövid idő alatt megtöbbszörözheti bevételeit!

Fel kell hívnia magára a figyelmet, tálcán kell kínálnia termékeit, szolgáltatásait a vásárlóknak. Meg kell érteni azt az új marketing szemléletmódot, miszerint: "míg a hit hegyeket mozgat meg, az internet az egész Földet mozgásban tartja" - Koncz Balázs.

Tanácsot adunk a vállalkozás informatikai rendszerének kialakításában, segítséget nyújtunk annak installálásában. Vállaljuk kis-, és középvállalkozások számára különböző vezetékes és vezeték nélküli (wifi) hálózatok kiépítését anyagbeszerzéssel, helyszíni telepítéssel, időszakos rendszerkarbantartásal, vagy akár távfelügyelettel.

Forduljon hozzánk bizalommal, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

:: kapcsolatfelvétel
 
:: további szolgáltatásaink

 

....................................................................................................................................................................
  szolgáltatásaink ...
 
Mystic Informatika - hatékonyan az interneten!
Minden jog fenntartva! © mystic.hu
©
Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional