aktuális
 
 
Varróház BLOG! (2008)
Varróház BLOG!

 

Mystic Informatika (2008)
www.mystic.hu
 
Varróház Online (2007)
www.varrohaz.hu
 
Coppia Vincente (2007)
www.cvevent.com
 
 
  rólunk ...
   
....................................................................................................................................................................

történet

A Mystic Informatika Bt 2003. januárjában kezdte meg működését, azóta a magyar informatikai piac aktív résztvevője. Válallkozásunk fő profilja a saját informatikai termékek és szolgáltatások értékesítése, további kiemelt tevékenységi körünk az adatbázis tevékenység, on-line kiadás, illetve adatfeldolgozás.

A 2003-as év közepén történt nagyberuházást követően a weboldalak elkészítésén túl, cégünk weboldalak szolgáltatásával (webhosting) is foglalkozik. Szervereinket az Interware Zrt szerverparkjában üzemeltetjük.

2004-ben elkészült az első, saját kiadásban előállított egyedi szoftver, mely azóta is méltón fémjelzi cégünk hírnevét a külföldi országokban. Az év második felében további felkéréseket kaptunk különböző egyedi szoftverek elkészítésére.

2005-től a honlap készítés mellett szakmai tanácsadást is végzünk, illetve elsősorban kis- és középvállalkozások számára vezetékes, és vezeték nélküli (WiFi) hálózatok kiépítésével is foglalkozunk. Hálózati eszközeink beszállítója az AccessPoint Kft.

2006-ban cégünk teljeskörű megbízást kap több vállalkozás informatikai rendszerének fejlesztésére és karbantartására. Szervereinket áthelyezzük a GTS-Datanet Távközlési Kft szerverparkjába, majd számos saját tulajdonban lévő web alapú projectet indítunk.

2007-ben stratégiai partnerünk a ViaCom Informatikai Kft., aki szervereink üzemeltetéséről, és biztonságáról gondoskodik. Továbbra is leginkább egyedi honlapokat készítünk, ügyfeleinktől egyre gyakoribb a pozitív visszajelzés. Nagy hangsúlyt fektetünk az e-marketing szemléletmód gyakorlására, és nem utolsó sorban az év végén hivatalos felnőttképző intézmény lettünk.

cégadatok


Cégnév: Mystic Informatika Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
   
Székhely: 1104. Budapest, Mádi u. 159.
   
Cégjegyzékszám: 01-06-756087
   
Adószám: 21544093-1-42
   
Bankszámlaszám: 11707024-29900291
....................................................................................................................................................................
  rólunk ...
 
Mystic Informatika - hatékonyan az interneten!
Minden jog fenntartva! © mystic.hu
©
Valid CSS! Valid HTML 4.01 Transitional